KATAPULT 2024, konferencer om aktiv undervisning i Verdensmålene

YOUNG inviterer d. 12. september formidlere og undervisere til en dag med fokus på aktiv undervisning i Verdensmålene.

Dagen vil primært bestå af workshops, hvor du som formidler af Verdensmålene vil få inspiration til indhold og metoder fra institutioner, museer, og lignende.

KATAPULT er en årlig konference arrangeret af YOUNG, som er FN Byens skoletjeneste. Konferencens formål er at drive undervisning i Verdensmålene frem. Verdensmålsundervisningen er godt i gang på de danske skoler og præget af stor variation og kreativitet. På KATAPULT inspirerer vi hinanden til at katapultere Verdensmålsundervisningen op i nye højder.

katapult titel
KATAPULT, titel spørgsmål

KATAPULT afholdes i FN Byen, Marmorvej 51, 2100 København Ø.

I stil med sidste år arbejder vi på et program for KATAPULT 2024, som er opbygget af flere runder med workshops i kombination af fællesindslag og pauser. Vi arbejder lige nu på at sammensætte et program til KATAPULT vores Facebook eller i vores nyhedsbrev, hvor vi løbende annoncerer nogle af dette års deltagere.

Navne på oplægsholdere, workshopværter og standholdere vil løbende blive offentliggjort på vores side om programmet. Læs mere her!

FN Byen ligger cirka 10 minutter til fods fra Nordhavn Station, hvor S-togs linjerne A, B, C og E stopper. Derudover stopper buslinjerne 14 og 23 også ved Nordhavn Station.

Metro-stationen Nordhavn ligger ligeledes cirka 10 minutters gang fra FN Byen.

hvor ligger FN Byen

Der er ikke mulighed for gratis parkering ved FN Byen. Dog findes en parkeringskælder på Marmorvej, med følgende takster:

Mandag - Søndag kl. 07.00 - 17.00: 24,00 kr./time
Mandag - Søndag kl. 17.00 - 07.00: 12,00 kr./time

Alle med interesse i undervisning i og formidling af Verdensmålene til førskole, grundskole og ungdomsuddannelserne kan deltage.

Deltagerne til KATAPULT kommer bl.a. fra landets biblioteker, skoler, museer, skoletjenester og kommunernes pædagogiske centre.

Det er gratis for at deltage i KATAPULT både som deltager og workshopvært.

Der gives ikke honorar til workshop-værter for deres deltagelse.

YOUNG UN CITY FN BYEN skoletjeneste

 

FN Byen

Marmorvej 51

2100 København Ø

E-mail: young@uncity.dk

Scroll to Top
Scroll til toppen