UNOPS (FN’s Kontor for Projektledelse)

UNOPS (FN’s Kontor for Projektledelse) tilvejebringer infrastruktur, indkøb og projektledelse, der skal hjælpe til at bygge en mere bæredygtig fremtid.

For at støtte opnåelsen af 2030-dagsordnen, svarer UNOPS’ på dets partneres behov og hjælper med at øge effektiviseringen af fred og sikkerhed, humanitære- og udviklingsprojekter over hele verden, ofte i nogle af de mest udfordrende miljøer.

UNOPS fokuserer på implementering. Orgnanisationen kombinerer det bedste fra FN og den private sektor og hjælper med at sikre partneres maksimale positive indflydelse på projekter – med lighed, inklusion, bæredytighed og modstandsdygtighed i centrum af arbejdet.

UNOPS leder projekter og programmer af enhver størrelse, drevet af troen på, at ethvert projekt kan skabe en langvarig indflydelse. UNOPS hjælper lande med at bygge fundamentet for fred og bæredygtig udvikling ved at arbejde med alt fra at bygge og designe infrastruktur med menneskers interesse in mente til at støtte regeringer i at øge gennemsigtighed, effektivitet og effektive offentlig indkøb.

Juli 2023: UNOPS' administrerende direktør Jorge Moreira da Silva taler ved konferencen 'Rebuilding Energy Infrastructure in Ukraine' på UN City Copenhagen

UNOPS i FN Byen
UNOPS har, som den eneste FN-organisation, sit globale hovedkvarter i København. Her arbejder cirka 400 medarbejdere med at overse og guide indkøb, projektledelse, infrastruktur, finansiel administration og HR-relaterede aktiviteter.

Udover at støtte arbejdet på landekontorer i hele verden, tilvejebringer UNOPS’ hovedkontor også en række administrative services og funktioner for at videreudvikle organisationen og dets partneres arbejde.

Gennem dets arbejde efterstræber UNOPS at opnå ligestilling mellem kønnene og inklusion – i arbejdsstyrken, gennem dets projekter og i de lokalsamfund, organisationen arbejder.

Scroll to Top
Scroll til toppen