Fredagsrundvisninger

Hver fredag kl. 14.00 tilbyder vi gratis rundvisninger i FN Byen til alle, der er interesserede i at lære mere om FN.

På vores rundvisninger bliver du introduceret til FN’s arbejde, de 11 FN-agenturer, som har til huse i FN Byen, vigtigheden af FN’s 17 Verdensmål samt bygningens bæredygtige arkitektur og funktioner.

Rundvisningerne er på engelsk og varer cirka 45 minutter.

Hvis du gerne vil opleve en rundvisning i FN Byen, bedes du tilmelde dig via Eventbrite nedenfor.

Bemærk venligst, at én billet gælder for én deltager; reservation af én billet betyder derfor ikke, at du har booket en rundvisning for en hel gruppe. Hvis du gerne vil bestille billetter til flere personer, skal du reservere flere billetter og inkludere deltagernes fulde navne. Det fulde navn er nødvendigt på grund af sikkerhedsgodkendelse ved indgangen til FN Byen. Bemærk venligst, at din tilmelding ikke er gyldig, før du har modtaget en bekræftelsesmail.

 

For spørgsmål, se venligst afsnittet ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst nedenstående FAQ, inden du besøger FN Byen. Hvis du/I har spørgsmål, som du ikke kan finde blandt de ofte stillede spørgsmål nedenfor, venligst kontakt os på visit@uncity.dk.

Vi har adresse på Marmorvej 51, 2100 København Ø. Vi opfordrer dig til at bruge offentlig transport. Hvis du/I ankommer med tog, kan I tage S-toget (linje A, B, C, E eller H) til Nordhavn Station og gå derfra (maks. 10 min). Med offentlig transport tager det omtrent 25 minutter at komme fra Hovedbanegården til FN Byen, mens transporttiden fra Kastrup Lufthavn er omkring 45 minutter. Hvis du/I ankommer i bil, er der mulighed for parkering i P-kælderen mod betaling (24 kr/t kl. 8.00-17.00 – 12 kr/t kl. 17.00-8.00).

Da alle gæster skal gennemgå et sikkerhedscheck, bedes I medbringe et billed-ID, eksempelvis pas eller kørekort for at få adgang til FN Byen. Kun registrerede gæster kan få adgang til FN Byen. En deltagerliste skal derfor sendes til denne e-mailadresse senest 5 dage før besøget (du modtager en formular i din bekræftelsesemail).

For at få adgang til bygningen skal i gennemgå et sikkerhedscheck lignende det, der findes i en lufthavn. Derfor råder vi jer til at ankomme i god tid, medbringe billed-ID og efterlade alle farlige genstande derhjemme. Det er dog tilladt at medbringe vandflasker. Du har lov til at medbringe vandflasker.

Rundvisningen (inklusiv sikkerhedscheck) tager omkring en time.

Selvfølgelig – barnevognen skal gennemgå et sikkerhedscheck, men alle børn er velkomne i FN Byen.

Bygningen er handicapvenlig, og det er muligt at komme ind i bygningen i kørestol. Det er også muligt at deltage i rundvisninger i kørestol.

FN Byens Gift Shop er åben fra mandag til fredag kl. 12.00-14.00. Det er til tider muligt at åbne butikken for gæster uden for de officielle åbningstider.

Er I en organisation, der ønsker at booke en oplæg hos et specifikt FN-agentur? Læs mere om oplæg og workshops her.

Er I som skoleklasse interesseret i at besøge FN Byen? Læs mere om vores skoletjeneste her.

Kunne du tænke dig en virtuel rundvisning i FN’s hovedkvarter i New York? Udforsk UN HQ-ture her.

Staircase UN City
Rundvisninger i FN Byen
Scroll to Top
Scroll til toppen