Oplæg og workshops

OBS: Grundet den nuværende situation med COVID-19 i Danmark, er rundvisninger og gruppebesøg i FN Byen midlertidigt indstillet. Vi følger situationen tæt og vil åbne op for vores services igen snarest muligt. Vi beklager de gener dette måtte medføre.

FN Byen huser 2000 medarbejdere med vidt forskellige fagligheder fordelt på 11 forskellige agenturer. De deler alle en fælles dagsorden: at opnå FN’s 17 Verdensmål inden 2030. Og de deler gerne ud af deres viden om bæredygtig udvikling. Derfor holder agenturerne jævnligt oplæg og workshops for virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der er interesseret i verdensmålene og agenturernes arbejde.

Hvis din virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution er interesseret i at deltage i et oplæg eller en workshop, bedes du venligst udfylde nedenstående registreringsformular (i øjeblikket ikke muligt grundet COVID-19) Vi kan ikke garantere, at vi kan imødekomme dit ønske, da det afhænger af, hvordan kalenderen ser ud for de ønskede argenturerne, men vi vil gøre vores bedste.


Scroll til toppen