Besøg Os

Kunne du tænke dig at besøge FN i København? Er du interesseret i at lære om målene for bæredygtig udvikling og arbejdet i de 11 organisationer, der hører til i FN Byen?

I FN Byen tilbyder vi fredagsrundvisninger, oplæg og workshops for organisationer og skolebesøg. Læs mere om de forskellige besøgsmuligheder nedenfor:

Fredagsrundvisninger

Hver fredag kl. 14.00 tilbyder vi gratis rundvisninger i FN Byen til alle, der er interesserede i at lære mere om FN. På vores rundvisninger bliver du introduceret til FN’s arbejde, de 11 FN-agenturer, som har til huse i FN Byen, vigtigheden af FN’s 17 Verdensmål samt bygningens bæredygtige arkitektur og funktioner.

Oplæg & Workshops for Organisationer

FN Byen er vært for oplæg og workshops for virksomheder, non-profit organisationer og andre grupper, der er interesseret i at lære mere om Verdensmålene for bæredygtig udvikling eller de 11 FN-organisationers arbejde.

 

Skoler

FN Byens skoletjeneste, YOUNG, introducerer elever i grundskolen til FN og de 17 Verdensmål gennem forskellige temaer, der inkluderer spil og aktiviteter, der omdanner eleverne til aktive og engagerede globale medborgere. Vi underviser elever i alderen 6-20 år, hvilket nogenlunde svarer til den danske folkeskole- og gymnasiealder.

UN City’s visitor centre for schools,

Scroll to Top
Scroll til toppen