Hjem 2017-05-02T09:10:44+00:00

Læs om de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

NYHEDER

Ulla Tørnæs: 69 mio kr. til kvindelige entreprenører

København, den 8. juli 2017 – Minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs har besluttet at bidrage med 69 millioner kroner over tre år til en ny Verdensbanks-fond for kvindelige entreprenører, som Ivanka Trump har været en stærk fortaler for.

Initiativet (Women Entrepreneurship Finance Facility, WE-Fi) bliver annonceret […]

Danmark femte største leverandør til FN

København den 7. juli 2017 – Danmarks samlede eksport til FN-familien er steget med over 30 procent i 2016 og udgør nu 4,8 milliarder kroner, viser en ny rapport.

Dermed er Danmark rykket op som den 5. største leverandør af udstyr til FN’s mange organisationer som […]

Genopbygning af lokalsamfund i Irak

6. juli 2017 – Skrevet af Matthew French, Programspecialist i UNDP Irak

Tabet af Mosul til Islamisk Stat i Irak i 2014 og gruppens hurtige fremmarch i næsten en tredjedel af Irak har kastet Irak ud i en dyb politisk -, social – og sikkerhedskrise. Næsten 5 […]

En humanitær korsvej: Hvorfor klimatilpasning er afgørende i forebyggelsen af fremtidige fødevarekriser

Af Pradeep Kurukulasuriya, teamleder for klimatilpasning i UNDP.

Denne artikel er del af en serie, hvor UNDP’s eksperter deler deres holdninger og erfaringer, som input til The Global Platforms on Disaster Risk Reduction og Word Reconstruction Conference, som afholdes i maj og juni. Publiceret den 3. […]

FLERE NYHEDER

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

FN Byen består af  to Campuser. Campus 1 på Marmormolen huser i dag 11 FN organisationer med 1.500 ansatte, som repræsenterer over 100 forskellige nationaliteter. Campus 2, beliggende i containerhavnen i Københavns Nordhavn, udgør UNICEF’s nye højlager. Med en kapacitet på op til 37.000 paller er det verdens største humanitære varehus.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde, hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer. Fra 1. maj 2017 inviterer vi også folkeskoleelever indenfor. Læs mere om #UNCity4Schools her.

FN’s Verdensmål

Den 25. september 2015 vedtog verdens regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden, der frem til 2030 skal sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Læs mere om Verdensmålene her.