SDGIconBanner

Læs om de nye Globale Mål for Bæredygtig Udvikling

Banner UNCityzens

#UNCityzens - Personlige portrætter, der fortæller om arbejdet i FN Byen

Post

Læs særudgaven af The Post om FN Byen

Like os på FB ny

Like FN Byen på Facebook

2015-10-23_10-03-51

FN fylder 70 - Verden lyses op i blå

NYHEDER

UNHCR opretter akut luftbro fra København til det jordskælvsramte Ecuador

Genève, 18. april – UNHCR, FN’s Flygtningehøjkommissariat, er i gang med de indledende forberedelser til etablering af en luftbro, forventeligt inden for de næste 48 timer, for at hjælpe mennesker fordrevet af det omfattende jordskælv i Ecuador. Etableringen af luftbroen sker som opfølgning på en […]

UNDP topscorer på det globale indeks for gennemsigtighed af bistandsmidler for andet år i træk

1UNDP trans3. april 2016 –  FN’s Udviklingsprogram UNDP er fortsat den mest transparente bistandsorganisation i verden, ifølge en førende global rangering, som blev offentliggjort i dag.

 

Aid Transparency Index for 2016 anerkendte i dag UNDP som den ledende […]

Dansk forsker indvalgt i FN Forum for Oprindelige Folk

Den danske antropolog og eskimolog Jens Dahl er blevet valgt ind i FN’s Permanente Forum for Oprindelige Folk. Det skete på et møde den 5. april i New York blandt de 54 medlemmer af FN’s Økonomiske og Sociale Udvalg.

Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Den Syriske Borgerkrig på femte år

GENEVE, den 15. marts (UNHCR) – Den Syriske Borgerkrig når i dag endnu en trist milepæl. De mennesker, der flygter fra den nu fem år lange konflikt, står over for stadig større udfordringer i forhold til at nå i sikkerhed alt imens at den internationale […]

FLERE NYHEDER

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

Campus 1 på Marmormolen huser i øjeblikket cirka 1300 medarbejdere fra alle ti FN-organisationer. Campus 2 i Frihavnen udgør UNICEF’s moderne højlager, som er verdens største humanitære lager.

FN’s Historie

De Forenede Nationer er en international organisation forpligtet på at opretholde international fred og sikkerhed, udvikle stærke realtioner i mellem nationer og fremme social fremskridt, bedre levestandarder og menneskerettigheder.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde, hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer.