Hjem 2017-10-31T14:35:10+00:00

Læs FN Byens nyeste indstik i CPH Post!

Læs om de 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

NYHEDER

COP23: Fra klimamål til klimahandling

10. november 2017 – FN’s klimakonference, COP23, foregår i disse dage i Bonn, Tyskland. Konferencen i år har særligt fokus på at skabe fremskridt for en succesfuld og inkluderende implementering af Paris-aftalen.

Som led i UNDP’s overordnåede fokus på at fremme ‘Bæredygtig Menneskelig Udvikling’, rummer UNDP’s […]

UNICEF holder børnetopmøde i København

København, den 27. oktober 2017 – 300 danske børn og voksne fra landets UNICEF Rettighedsskoler sætter næste fredag trivsel i skolen på dagsordenen.

Fredag den 27. oktober afholder UNICEF det første “børnetopmøde” i København. Det sker i FN Byen, hvor næsten 300 skolelever og voksne fra UNICEFs Rettighedsskoler […]

Læs FN Byens indstik om lighed mellem kønnene her!

FN Byen København har i samarbejde med Copenhagen Post udgivet et særtillæg, der sætter fokus på kvinders rettigheder og ligestilling mellem kønnene.

De 11 FN organisationer, som har til huse i FN Byen i Nordhavn, giver hver især et indblik i hvordan deres organisation arbejder for […]

Ny rapport måler Afrikas fremskridt på Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling

København, den 20. oktober 2017 – Afrikas rapport for bæredygtig udvikling 2017: Måling af udviklingen indenfor Agenda 2063 og Verdensmålene lanceres onsdag d. 18. oktober.

Rapporten er den første, der både måler Afrikas udvikling i implementeringen af Agenda 2030 og Agenda 2063. På samme måde som Agenda 2030 […]

FLERE NYHEDER

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

FN Byen består af  to Campuser. Campus 1 på Marmormolen huser i dag 11 FN organisationer med 1.500 ansatte, som repræsenterer over 100 forskellige nationaliteter. Campus 2, beliggende i containerhavnen i Københavns Nordhavn, udgør UNICEF’s nye højlager. Med en kapacitet på op til 37.000 paller er det verdens største humanitære varehus.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer. FN Byen inviterer også folkeskoleelever indenfor. Læs mere om #UNCity4Schools her.

FN’s Verdensmål

Den 25. september 2015 vedtog verdens regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden, der frem til 2030 skal sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Læs mere om Verdensmålene her.