SDGIconBanner

Læs om de Globale Mål for Bæredygtig Udvikling

SoMe_Web1

Like FN Byen på Facebook, og følg os på Twitter og Instagram

SMWiWeb_banner

Kom til Social Media Week i FN Byen København den 2. marts 2017!

NYHEDER

FN Byen byder velkommen til Social Media Week med præsentationer af WFP, UNICEF Danmark og UNHCR

Social Media Week (SMW) er en førende nyhedsplatform og verdensomspændende konference, som organiserer, deler og giver indsigt i de bedste ideer og innovationer indenfor hvordan sociale medier og teknologi forandrer forretningsmodeller, samfund og kulturer rundt omkring i verden. I år finder Social Media Week […]

WFP giver vigtig støtte til familier ramt af storm og oversømmelse

København/Banjul, den 9. februar 2017 – Op mod 10.000 mennesker i Gambia forventes at modtage støtte gennem kontantoverførsler fra FN’s Fødevareprogram (WFP), som giver dem mulighed for at købe fødevarer og sikre akutte behov.

Familier påvirket af stormene og oversvømmelserne i 2016 i Banjul, […]

Dansk privat sektor ansætter flygtninge – fordi det er god forretning

København, den 30. januar 2017 – Den private sektor spiller en central rolle i at skabe muligheder for flygtninge. Fra beskæftigelse, integration og forretningsmuligheder, til at levere vigtige goder og ydelser.

I Danmark er flygtninge tilbudt betalte praktikopholde i forskellige brancher gennem et statsfinancerede program, der […]

Trods nedskæringer fortsætter WFP med fødevarestøtte til de mest sårbare flygtninge fra Bhutan

Kathmandu/København, den 27. januar 2017 – På grund af alvorlig mangel på bidrag er FN’s Fødevareprogram (WFP) blevet tvunget til at reducere mængden af fødevarer til mindre sårbare bhutanesiske flygtninge fra januar 2017 og frem. Lige nu er omkring 11.000 flygtninge fra Bhutan afhængige af […]

FLERE NYHEDER

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

Campus 1 på Marmormolen huser i øjeblikket cirka 1400 medarbejdere fra alle 11 FN-organisationer. Campus 2 i Frihavnen udgør UNICEF’s moderne højlager, som er verdens største humanitære lager.

FN’s Historie

De Forenede Nationer er en international organisation forpligtet på at opretholde international fred og sikkerhed, udvikle stærke realtioner i mellem nationer og fremme social fremskridt, bedre levestandarder og menneskerettigheder.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde, hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer.