Flygtninge

Ban Ki-moon opfordrer til ikke at skære i udviklingsbistand

tempkids

Læs den nye særudgave af The Post om FN Byen

2015-10-23_10-03-51

FN fylder 70 - Verden lyses op i blå

Like os på FB ny

Like FN Byen på Facebook

NYHEDER

#UNCityzens: Praktikanter sætter pris på FN Byens sociale og åbne miljø

 

FN Byens organisationer tilbyder mange forskellige muligheder for praktikophold. Studerende fra hele verden i vidt forskellige uddannelsesforløb tilbringer her semestre, hvor de lærer om FN indefra. Vi mødtes med en ny og en tidligere praktikant til en snak om forløbet her i FN Byen.

Sociale fordele […]

UNICEFs Innovationsfond vil investere i open-source teknologi-start-ups

NEW YORK, 1. februar 2016 – UNICEF opfordrer teknologi-start-ups, der udvikler løsninger med potentiale til at kunne forbedre forholdene for verdens mest udsatte børn, til at ansøge midler fra UNICEFs ny-lancerede Innovationsfond.

”Formålet med UNICEFs Innovationsfond er at investere i open-source teknologi for børn,” udtaler Christopher […]

En appel om at stoppe lidelserne i Syrien

For tre år siden udsendte lederne af FN’s humanitære organisationer en indtrængende appel til dem, som havde mulighed for at stoppe konflikten i Syrien. De efterspurgte alle bestræbelser for at redde det syriske folk. ”Nu er det nok,” sagde de, med lidelser og […]

Flere end 1 million flygtninge ankom til Europa ad søvejen i 2015

Ifølge tal offentliggjort af FN’s flygtningeorganisation d. 30. december, er flere end 1 million flygtninge og migranter flygtet til Europa ad søvejen i 2015. Mange tager flugten ombord på lident sødygtige fartøjer drevet af menneskesmuglere. “Et tragisk faktum er, at flere end 3.700 børn, kvinder […]

FLERE NYHEDER

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

Campus 1 på Marmormolen huser i øjeblikket cirka 1300 medarbejdere fra alle ti FN-organisationer. Campus 2 i Frihavnen udgør UNICEF’s moderne højlager, som er verdens største humanitære lager.

FN’s Historie

De Forenede Nationer er en international organisation forpligtet på at opretholde international fred og sikkerhed, udvikle stærke realtioner i mellem nationer og fremme social fremskridt, bedre levestandarder og menneskerettigheder.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde, hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer.