WFP sætter fokus på fremskridt for en verden uden sult på verdens fødevaredag

16. oktober 2014
Pressemeddelse

Trods talrige sultkatastrofer – både natur- og menneskeskabte – markerer FN’s Fødevareprogram Verdens Fødevaredag den 16. oktober ved at sætte fokus på ikke blot udfordringerne rundt omkring i verden men også de reelle fremskridt, der er opnået for en verden uden sult. 

Kulturnatten i FN Byen

1. oktober 2014
Pressemeddelse

På Kulturnatten 2014 vil FN-Byen åbne deres døre for offentligheden og give dem muligheden for at deltage i FN's arbejde for en dag. De 9 FN-agenturer der er respræsenteret i FN Byen vil præsentere sig selv og deres arbejde i materielle og interessante udstillinger. 

De 16 udviklingstemaer, der i øjeblikket drøftes til erstatte de nuværende millennium-udviklingsmålene vil blive præsenteret på natten. Offentligheden vil endda få mulighed for at påvirke Post 2015 dagsordenen ved at stemme for de temaer de mener bør prioriteres. 

FN udvider i København

24. september 2014

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet: 

FN’s organisation for flygtninge UNHCR udvider med 125 medarbejdere i København.

Klimatopmøde 2014 : Klimaændringer kræver “alle mand på dæk”

23. september 2014
Pressemeddelse

Tro mod sin overbevisning om, at håndteringen af ​​klimaændringerne kræver "alle mand på dæk", samlede generalsekretær Ban Ki-moon en ny og unik sammensætning af partnere i FNs hovedkvarter i tirsdags. Regeringsfolk, erhvervsfolk, finansfolk og medlemmer af civilsamfundet er samlet til topmødet for at hæve ambitionsniveauet, mobilisere ressourcer og for at skabe en universel klimaaftale.

 

FN og Ebola-krisen

18. september 2014

Den mest alvorlige epidemi af Ebola til dags dato sker i øjeblikket i Vestafrika og flere mistænkte Ebola infektioner rundt i verden er ved at blive undersøgt. Truslen om en verdensomspændende epidemi gør det afgørende at sikre sig at Ebola ikke spreder sig endnu mere. På tværs af forskellige FN-agenturer er der blevet truffet forskellige foranstaltninger for at hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen og hjælpe smittede personer.

 

Billeder fra Kulturnatten 2014

13. oktober 2014

Den 10. oktober åbnede FN-Byen for anden gang sine døre for offentligheden i løbet af Kulturnatten. Besøgende kunne vandre rundt i bygningen og stille spørgsmål til FN repræsentanter og lære mere om organisationernes arbejde. 

Frivillige hjælper UNICEF pakke 9.000 kits til Ebola-ramte familier

19. september 2014

UNICEF har inviteret frivillige familiemedlemmer, venner og kolleger fra FN-agenturer til at besøge deres humanitære lager på lørdag d. 20. september, for at hjælpe med at pakke 9.000 “Ebola husstands beskyttelseskits” der skal sendes til Liberia. Disse pakker er del af de 20.000 kits, der vil hjælpe med at forhindre spredning af ebola i hjem, hvor familier tager sig af syge familiemedlemmer. Et kit indeholder beskyttende kitler, masker, handsker og andet udstyr, klor og medicin.

WHO's Europæiske Regions 64. regionalkomitémøde i FN Byen

15. september 2014

Ministre og højtstående repræsentanter for de 53 medlemsstater i den europæiske WHO-region, samt partnerlande og organistationer fra civilsamfundet deltager i den 64. session for regionsvalg. Mødet foregår d. 15-18 September 2014 i FN Byen i København.

Vigtige tekniske sundhedsspørgsmål er på dette års dagsorden, og der vil blive præsenteret status reportinger om gennemførelsen af resolutioner vedtaget på regionale udvalg ved tidligere sessioner. 

Danmark bidrager til nødhjælpsindsats til flygtningelejr i Irak

26. august 2014

Danmark bidrager gennem Beredskabsstyrelsen med eksperter og udstyr til etablering af en flygtningelejr i det nordlige Irak efter anmodning fra FN, skriver Udenrigsministeriet. Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen har bevilget 2 mio. kr. til støtte for Beredskabsstyrelsens bidrag til etablering af en lejr for 15.000-20.000 internt fordrevne i det nordlige Irak.

Handels- og udviklingsministeren udtaler:

UNICEF er vært for Global Supply Chain-konference i FN Byen i oktober 2014

25. august 2014

UNICEF Supply Division og initiativet kaldet People that Deliver (PtD) er vært for PtDs anden globale konference om "Human Resources in Supply Chain Management".

Pages

Subscribe to Articler RSS