Hjem 2018-03-12T17:59:27+00:00

Læs om de 169 delmål, som udgør Verdensmålene.

NYHEDER

Indkøb der skaber positiv forandring

København, 14. marts 2018: FN’s årlige indkøbsvolumen på 18 milliarder dollars skaber ikke bare forandring for verdens fattige, der har gavn af indkøbt vaccine, prævention, nødhjælpstelte m.v.; FN påvirker også leverandørmarkedet i positiv retning.

Når FN-systemet samarbejder om indkøb af varer og serviceydelser, kan der opnås […]

Tredje og sidste Gender Diversity Roundtable afholdtes i FN Byen på kvindernes internationale kampdag

FN Byen København, 9. marts 2018 – I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag i går, blev den tredje og dermed sidste session af Gender Diversity Roundtable (GDR) afholdt i FN Byen København. GDR er et ligestillingsinitiativ etableret i et samarbejde mellem Boston Consulting Group (BCG) […]

Danskerne bakker op om udviklingssamarbejdet

25. februar 2018 – Knap to tredjedele af danskerne – 61 pct. – bakker op om det danske udviklingssamarbejde. Det fremgår af en ny Wilke-undersøgelse om danskernes kendskab og holdninger til udviklingssamarbejdet.

Minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs glæder sig over opbakningen: ”Det er meget positivt, at […]

Fuldt hus til lancering af SDG Accelerator i FN Byen

30. januar 2018 – Det giver grobund for optimisme i forhold til danske virksomheders arbejde med verdensmålene, når mere end 200 interesserede tropper op i FN Byens åbne loungeområde for at høre om verdensmålene og  UNDP’s nye projekt, SDG Accelerator, som kort sagt er en […]

FN-organisationer i DK

Om FN Byen

FN Byen består af  to Campuser. Campus 1 på Marmormolen huser i dag 11 FN organisationer med 1.500 ansatte, som repræsenterer over 100 forskellige nationaliteter. Campus 2, beliggende i containerhavnen i Københavns Nordhavn, udgør UNICEF’s nye højlager. Med en kapacitet på op til 37.000 paller er det verdens største humanitære varehus.

Besøg FN Byen

Vi tager imod besøgende, der ønsker at se FN Byen og høre om vores arbejde hver fredag kl. 14. Derudover kan grupper med særlig interesse kontakte os angående private rundvisninger eller oplæg fra de forskellige organisationer. FN Byen inviterer også folkeskoleelever indenfor. Læs mere om #UNCity4Schools her.

FN’s Verdensmål

Den 25. september 2015 vedtog verdens regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden, der frem til 2030 skal sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Læs mere om Verdensmålene her.