WFP sætter fokus på fremskridt for en verden uden sult på verdens fødevaredag

16. oktober 2014
Pressemeddelse

Trods talrige sultkatastrofer – både natur- og menneskeskabte – markerer FN’s Fødevareprogram Verdens Fødevaredag den 16. oktober ved at sætte fokus på ikke blot udfordringerne rundt omkring i verden men også de reelle fremskridt, der er opnået for en verden uden sult. 

Kulturnatten i FN Byen

1. oktober 2014
Pressemeddelse

På Kulturnatten 2014 vil FN-Byen åbne deres døre for offentligheden og give dem muligheden for at deltage i FN's arbejde for en dag. De 9 FN-agenturer der er respræsenteret i FN Byen vil præsentere sig selv og deres arbejde i materielle og interessante udstillinger. 

De 16 udviklingstemaer, der i øjeblikket drøftes til erstatte de nuværende millennium-udviklingsmålene vil blive præsenteret på natten. Offentligheden vil endda få mulighed for at påvirke Post 2015 dagsordenen ved at stemme for de temaer de mener bør prioriteres. 

FN udvider i København

24. september 2014

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet: 

FN’s organisation for flygtninge UNHCR udvider med 125 medarbejdere i København.

Klimatopmøde 2014 : Klimaændringer kræver “alle mand på dæk”

23. september 2014
Pressemeddelse

Tro mod sin overbevisning om, at håndteringen af ​​klimaændringerne kræver "alle mand på dæk", samlede generalsekretær Ban Ki-moon en ny og unik sammensætning af partnere i FNs hovedkvarter i tirsdags. Regeringsfolk, erhvervsfolk, finansfolk og medlemmer af civilsamfundet er samlet til topmødet for at hæve ambitionsniveauet, mobilisere ressourcer og for at skabe en universel klimaaftale.

 

FN og Ebola-krisen

18. september 2014

Den mest alvorlige epidemi af Ebola til dags dato sker i øjeblikket i Vestafrika og flere mistænkte Ebola infektioner rundt i verden er ved at blive undersøgt. Truslen om en verdensomspændende epidemi gør det afgørende at sikre sig at Ebola ikke spreder sig endnu mere. På tværs af forskellige FN-agenturer er der blevet truffet forskellige foranstaltninger for at hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen og hjælpe smittede personer.

 

UN Women seminar: “Hvordan får vi flere kvindelige ledere?”

20. november 2014
Pressemeddelse

Mandag den 8. december kl. 14:30 til 16:30
FN-Byen i København, Marmorvej 51, 2100 København Ø

I dette seminar vil forfatterne til bogen "Bridging the Gender Gap" (Oxford University Press, 2014), Lynn Roseberry, lektor og ligestillingsfortaler, Copenhagen Business School, og Johan Roos, administrerende direktør og professor, Jönköping International Business School, dele deres erfaringer fra arbejde med ligestilling i ledende stillinger baseret på interviews med ledere fra Europa og USA.

Beyond 2015 Copenhagen CSO konference

13. november 2014
Pressemeddelse

Beyond 2015 Copenhagen CSO konferencen bringer omkring 200 repræsentanter fra civilsamfundet til FN-Byen med det formål at drøfte Post-2015-dagsordenen og de globale mål for bæredygtig udvikling. Beyond 2015 Copenhagen CSO konferencen vil tage stilling til Post-2015-dagsorden og de foreslåede globale mål for en bæredygtig udvikling ved at diskutere general sekretærens medellelser fra den debat der tog sted under den 69.

Læs om FN Byen i Copenhagen Post

24. oktober 2014

For at fejre FN-dagen har Copenhagen Post i samarbejde med FN Byen udgivet et tillæg, der handler om FN i Danmark. 

Her kan du (blandt meget andet) læse om organisationerne i FN Byen, om vores bæredygtige indkøb, og om hvordan livet som praktikant i FN Byen er. Du kan også møde Grete Faremo, der er eksekutivdirektør for UNOPS, samt Danmarks handels- og udviklingsminister Mogens Jensen. 

 

Billeder fra Kulturnatten 2014

13. oktober 2014

Den 10. oktober åbnede FN-Byen for anden gang sine døre for offentligheden i løbet af Kulturnatten. Besøgende kunne vandre rundt i bygningen og stille spørgsmål til FN repræsentanter og lære mere om organisationernes arbejde. 

Frivillige hjælper UNICEF pakke 9.000 kits til Ebola-ramte familier

19. september 2014

UNICEF har inviteret frivillige familiemedlemmer, venner og kolleger fra FN-agenturer til at besøge deres humanitære lager på lørdag d. 20. september, for at hjælpe med at pakke 9.000 “Ebola husstands beskyttelseskits” der skal sendes til Liberia. Disse pakker er del af de 20.000 kits, der vil hjælpe med at forhindre spredning af ebola i hjem, hvor familier tager sig af syge familiemedlemmer. Et kit indeholder beskyttende kitler, masker, handsker og andet udstyr, klor og medicin.

Pages

Subscribe to Articler RSS