FN udvider i København

24. september 2014

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet: 

FN’s organisation for flygtninge UNHCR udvider med 125 medarbejdere i København.

Klimatopmøde 2014 : Klimaændringer kræver “alle mand på dæk”

23. september 2014
Pressemeddelse

Tro mod sin overbevisning om, at håndteringen af ​​klimaændringerne kræver "alle mand på dæk", samlede generalsekretær Ban Ki-moon en ny og unik sammensætning af partnere i FNs hovedkvarter i tirsdags. Regeringsfolk, erhvervsfolk, finansfolk og medlemmer af civilsamfundet er samlet til topmødet for at hæve ambitionsniveauet, mobilisere ressourcer og for at skabe en universel klimaaftale.

 

FN og Ebola-krisen

18. september 2014

Den mest alvorlige epidemi af Ebola til dags dato sker i øjeblikket i Vestafrika og flere mistænkte Ebola infektioner rundt i verden er ved at blive undersøgt. Truslen om en verdensomspændende epidemi gør det afgørende at sikre sig at Ebola ikke spreder sig endnu mere. På tværs af forskellige FN-agenturer er der blevet truffet forskellige foranstaltninger for at hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen og hjælpe smittede personer.

 

Frivillige hjælper UNICEF pakke 9.000 kits til Ebola-ramte familier

19. september 2014

UNICEF har inviteret frivillige familiemedlemmer, venner og kolleger fra FN-agenturer til at besøge deres humanitære lager på lørdag d. 20. september, for at hjælpe med at pakke 9.000 “Ebola husstands beskyttelseskits” der skal sendes til Liberia. Disse pakker er del af de 20.000 kits, der vil hjælpe med at forhindre spredning af ebola i hjem, hvor familier tager sig af syge familiemedlemmer. Et kit indeholder beskyttende kitler, masker, handsker og andet udstyr, klor og medicin.

WHO's Europæiske Regions 64. regionalkomitémøde i FN Byen

15. september 2014

Ministre og højtstående repræsentanter for de 53 medlemsstater i den europæiske WHO-region, samt partnerlande og organistationer fra civilsamfundet deltager i den 64. session for regionsvalg. Mødet foregår d. 15-18 September 2014 i FN Byen i København.

Vigtige tekniske sundhedsspørgsmål er på dette års dagsorden, og der vil blive præsenteret status reportinger om gennemførelsen af resolutioner vedtaget på regionale udvalg ved tidligere sessioner. 

Danmark bidrager til nødhjælpsindsats til flygtningelejr i Irak

26. august 2014

Danmark bidrager gennem Beredskabsstyrelsen med eksperter og udstyr til etablering af en flygtningelejr i det nordlige Irak efter anmodning fra FN, skriver Udenrigsministeriet. Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen har bevilget 2 mio. kr. til støtte for Beredskabsstyrelsens bidrag til etablering af en lejr for 15.000-20.000 internt fordrevne i det nordlige Irak.

Handels- og udviklingsministeren udtaler:

UNICEF er vært for Global Supply Chain-konference i FN Byen i oktober 2014

25. august 2014

UNICEF Supply Division og initiativet kaldet People that Deliver (PtD) er vært for PtDs anden globale konference om "Human Resources in Supply Chain Management".

Kom med til præsentationen af Human Development Report 2014 i FN Byen

14. august 2014
Pressemeddelse

Kom og hør med, når årets Human Development Report præsenteres i FN Byen 20. august under overskriften:

Fasthold menneskelige udviklingsfremskridt: Reducer sårbarheder og styrk modstandsdygtighed. 

 

 

FN’s Udviklingsprogram UNDP og det danske Udenrigsministerium inviterer til præsentation af dette års Human Development Rapport ved Udenrigsministeriets Direktør for Udviklingspolitik Martin Bille Hermann, og FN’s Assisterende Generalsekretær/UNDP Bureau Direktør Jens Wandel.     

Human Development Report 2014

24. juli 2014

Årets Human Development Report fokuserer på menneskelig sårbarhed og modstandsdygtighed og opfordrer til indførelse af universelle velfærdsydelser, social beskyttelse og fuld beskæftigelse for at sikre holdbare udviklingsfremskridt

Vedvarende menneskelig sårbarhed er en trussel for fortsat udviklingsfremskridt. Udviklingsfremskridt vil hverken være retfærdige eller holdbare på sigt med mindre vi reducerer den menneskelige sårbarhed. Sådan lyder hovedpræmissen for Human Development Report 2014, der blev lanceret af FN’s Udviklingsprogram UNDP i Tokyo i dag.

Skuespilleren Mads Mikkelsen støtter WFP i kampen mod sult

23. juli 2014
Pressemeddelse

Når berømtheder taler, slår folk ørene ud.

Så da den internationalt anerkendte skuespiller Mads Mikkelsen sagde ja til at låne os sin stemme i kampen mod sult, vidste vi hos WFP øjeblikkeligt, at vi dermed havde fået en stærk fortaler for de 842 millioner mennesker, som hver aften går sultne i seng.

Pages

Subscribe to Articler RSS