Social Media Week 2015 i FN Byen

10. februar 2015
Pressemeddelse

Den 24. februar vil FN-Byen for andet år i træk deltage i Social Media week og være vært ved to begivenheder, denne gang med fokus på vellykkede sociale mediekampagner iværksat af FN-organisationer. 

 

Kvinden bag HeForShe-kampagnen besøger FN Byen

5. marts 2015
Pressemeddelse

Hvordan skaber man en massebevægelse, der kan mobilisere folk? UN Womens social media-kampagne HeForShe er en succeshistorie, som siden lanceringen har fået mere end 1 milliard kommentarer på twitter. Den drivende kraft bag HeForShe-kampagnen er Elizabeth Nyamayaro, der var inviteret til FN Byen for at tale om kampagnen i forbindelse med Social Media Week.

Årtusinde mål nomineret til Nobels fredspris

4. februar 2015
Pressemeddelse

Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen har sammen med otte af sine forgængere på ministerposten indstillet de såkaldte 2015-mål, Millennium Development Goals (MDG), til Nobels fredspris. 

De ni danske ministre er enige om, at disse mål har haft stor betydning for verdens udvikling de seneste 15 år, og at målsætningen om og indsatsen for at hjælpe verdens fattige fortjener at blive hyldet i form af en nominering som kandidat til at modtage den ærefulde pris i året 2015, som netop har været sigtemålet for de ambitiøse mål.

Women Delivers 4. globale konference i København

19. januar 2015
Pressemeddelse

Den 16-19 maj 2016 vil Women Deliver afholde deres 4. globale konference i København. Advokater, politikere, journalister, repræsentanter fra ungdomsorganisationer, forskere og ledere i den private sektor og civilsamfundet er inviteret til at få et indblik i, hvorfor det er vigtigt for udviklingsindsatsen at kvinder og piger bliver sat i fokus.

Danmark og Sverige får topposter i FN

9. januar 2015
Pressemeddelse

Danske Ib Petersen og svenske Joakim Reiter er begge udnævnt til topposter i FN-systemet. Danske Ib Petersen skal sidde for bordenden i UN Womens bestyrelse, mens svenske Joakim Reiter fremover vil fungere som vicegeneralsekretær i UNCTAD, der er FN's organisation for handel og udvikling. 

Om udnævnelsen af den danske FN-ambassadør, Ib Petersen, siger Danmarks Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen:

Regeringsdonorer gør WFP i stand til atter at sikre fødevarerationer til flygtninge i Kenya

31. december 2014
Pressemeddelse

NAIROBI – FN’s Fødevareprogram (WFP) meddelte i dag, at organisationen vil genoptage fulde fødevarerationer til flygtninge i Kenya i januar takket være nye donorbidrag.

WFP distribuerer mad to gange om måneden til omkring en halv million flygtninge i Dadaab og Kakuma flygtningelejrene i det nordlige Kenya. I midten af november tvang manglende støtte WFP til at halvere madrationerne til disse flygtninge.

WFP lancerer en plan for at hjælpe Syriske flygtninge i 2015

19. december 2014
Pressemeddelse

BERLIN – Som en del af FN’s lancering af den Strategiske Reaktionsplan for Syrien og den Regionale Flygtningeplan for 2015 appellerede FN’s Fødevareprogram i dag i Berlin om yderligere bidrag på knap DKK 9 milliarder i 2015, for at sikre fødevareassistance til mere end 6,5 millioner både internt fordrevne syrere, og syrere der har søgt tilflugt i nabolandene.

Pages

Subscribe to Articler RSS