Women Delivers 4. globale konference i København

19. januar 2015
Pressemeddelse

Den 16-19 maj 2016 vil Women Deliver afholde deres 4. globale konference i København. Advokater, politikere, journalister, repræsentanter fra ungdomsorganisationer, forskere og ledere i den private sektor og civilsamfundet er inviteret til at få et indblik i, hvorfor det er vigtigt for udviklingsindsatsen at kvinder og piger bliver sat i fokus.

Danmark og Sverige får topposter i FN

9. januar 2015
Pressemeddelse

Danske Ib Petersen og svenske Joakim Reiter er begge udnævnt til topposter i FN-systemet. Danske Ib Petersen skal sidde for bordenden i UN Womens bestyrelse, mens svenske Joakim Reiter fremover vil fungere som vicegeneralsekretær i UNCTAD, der er FN's organisation for handel og udvikling. 

Om udnævnelsen af den danske FN-ambassadør, Ib Petersen, siger Danmarks Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen:

Regeringsdonorer gør WFP i stand til atter at sikre fødevarerationer til flygtninge i Kenya

31. december 2014
Pressemeddelse

NAIROBI – FN’s Fødevareprogram (WFP) meddelte i dag, at organisationen vil genoptage fulde fødevarerationer til flygtninge i Kenya i januar takket være nye donorbidrag.

WFP distribuerer mad to gange om måneden til omkring en halv million flygtninge i Dadaab og Kakuma flygtningelejrene i det nordlige Kenya. I midten af november tvang manglende støtte WFP til at halvere madrationerne til disse flygtninge.

WFP lancerer en plan for at hjælpe Syriske flygtninge i 2015

19. december 2014
Pressemeddelse

BERLIN – Som en del af FN’s lancering af den Strategiske Reaktionsplan for Syrien og den Regionale Flygtningeplan for 2015 appellerede FN’s Fødevareprogram i dag i Berlin om yderligere bidrag på knap DKK 9 milliarder i 2015, for at sikre fødevareassistance til mere end 6,5 millioner både internt fordrevne syrere, og syrere der har søgt tilflugt i nabolandene.

Den Internationale Dag for Migranter - fordi migration tæller

18. december 2014
Pressemeddelse

Den 18. december fejrer vi den Internationale Dag for Migranter. Denne dato har siden 1990 været en dag hvor vi minder os selv om det stadigt stigende antal indvandrere over hele verden; migranters menneskerettigheder og uvurderlige bidrag til samfundet, men også deres erfaringer, udfordringer og muligheder.

COP20: Topmøde i Lima baner vejen for meningsfuld aftale i 2015

15. december 2014
Pressemeddelse

FN’s generalsekretær Ban Ki-moon har rost resultatet af den FN-støttede klimakonference, der for nyligt fandt sted i Perus hovedstad Lima, for at have banet vejen for en endelig aftale i 2015, siger en talsperson for FN til UN News Centre.

- "De beslutninger, der blev taget i Lima, inklusiv Limas ”Call for Climate Action”, baner vejen for indgåelsen af en universel og meningsfuld aftale i 2015", siger en talsmand for FN i en udtalelse.

WFP lancerer en 72-timers kampagne på de sociale medier

4. december 2014
Pressemeddelse

For 64 millioner mennesker er det 1 dollar, men for 1,7 millioner syriske flygtninge er det livsnødvendigt

FN’s fødevareprogram (WFP) lancerer en ambitiøs 72-timers kampagne for at indsamle USD 64 millioner (383 millioner kroner), som gør det muligt at genindføre madkuponer til de næsten 1,7 millioner syriske flygtninge i december, efter at have været tvunget til at suspendere fødevareassistancen. Den tre dage lange kampagne - der starter i dag - beder befolkningen om at donere 1 dollar (6 kroner) til WFP’s fødevarehjælp til de syriske flygtninge.

 

UN Women seminar: “Hvordan får vi flere kvindelige ledere?”

20. november 2014
Pressemeddelse

Mandag den 8. december kl. 14:30 til 16:30
FN-Byen i København, Marmorvej 51, 2100 København Ø

I dette seminar vil forfatterne til bogen "Bridging the Gender Gap" (Oxford University Press, 2014), Lynn Roseberry, lektor og ligestillingsfortaler, Copenhagen Business School, og Johan Roos, administrerende direktør og professor, Jönköping International Business School, dele deres erfaringer fra arbejde med ligestilling i ledende stillinger baseret på interviews med ledere fra Europa og USA.

Beyond 2015 Copenhagen CSO konference

13. november 2014
Pressemeddelse

Beyond 2015 Copenhagen CSO konferencen bringer omkring 200 repræsentanter fra civilsamfundet til FN-Byen med det formål at drøfte Post-2015-dagsordenen og de globale mål for bæredygtig udvikling. Beyond 2015 Copenhagen CSO konferencen vil tage stilling til Post-2015-dagsorden og de foreslåede globale mål for en bæredygtig udvikling ved at diskutere general sekretærens medellelser fra den debat der tog sted under den 69.

Nye Videoer om Post-2015 Dagsordenen

7. november 2014
Pressemeddelse

I FN regi arbejdes der intensivt på at definere en ny global udviklingsdagsorden (post-2015), der skal efterfølge de såkaldte 2015-mål, som udløber næste år. I den forbindelse har FN iværksat den mest omfattende globale konsultationsproces nogensinde. Indtil videre er 88 nationale og 11 tematiske konsultationer afholdt.

Pages

Subscribe to Articler RSS