Ligestilling er vejen frem

23. april 2014
Pressemeddelse

På Befolknings- og Udviklingskonferencen i Kairo i 1994 blev 179 regeringer enige om, at styrkelsen af kvinder er den bedste måde at tackle verdens befolkningsvækst. Men 20 år efter står det stadig skidt til med kvinders ligestilling.

FN's generalsekretær besøger Den Centralafrikanske Republik

10. april 2014
Pressemeddelse

De Forenede Nationers generalsekretær Ban Ki-moon besøgte lørdag Den Centralafrikanske Republik (CAR) i et forsøg på at få verdens øjne op for en lurende katastrofe i landet.

Sultkrisen i Den Centralafrikanske Republik kan ikke vente

4. april 2014
Pressemeddelse

Konflikten i Den Centralafrikanske Republik (CAR) har tvunget hundredtusindvis af mennesker fra hus og hjem og skabt en humanitær krise hvor fødevareassistance er afgørende. World Food Programme (WFP) distribuerer akut fødevarehjælp og arbejder for at intensivere sine operationer i landet.

FN's generalsekretær og statsministeren oplever klimaforandringerne på nært hold

27. marts 2014
Pressemeddelse

De Forenede Nations generalsekretær, Ban Ki-moon, og Danmarks statsminister, Helle Thorning-Schmidt, besøger i øjeblikket Grønland for at undersøge se nærmere på klimaforandringerne på Grønland og deres konsekvenser for miljøet og befolkningen på Arktis. Det skriver UN News Centre.

Følg FN Byen på de sociale medier

27. marts 2014

Vil du følge med i dagligdagen i FN Byen og få et kig bag kulisserne hos et af verdens største FN-hovedkvarterer?
Så kan du nu følge FN Byen på Facebook eller på Twitter, hvor vi dagligt vil offentliggøre nyt.

FN Byen nomineret til pris i Cannes

13. marts 2014

FN Byen er blandt de sidste fire nominerede til en pris ved MIPIM-konferencen 2014. MIPIM er en konference for brugere, investorer og professionelle i byggebrancen, og finder sted i Cannes med mere end 20.000 deltagere.

FN Byen er blandt de fire finalister i kategorien "bedste kontor eller forretningsudviklings"-byggeri og konkurrerer med Sandcrawler i Singapore, Sixty London i Storbritannien og Tanzende Türme i Tyskland. Prisuddelingen finder sted 13. marts kl. 19 og kan ses på mipim.com.

Ligestilling for kvinder betyder fremgang for alle

4. marts 2014
Pressemeddelse

Kvindernes Internationale Kampdag giver os mulighed for at tage bestik af den udvikling der er sket og af de udfordringer, der resterer for at imødekomme piger og kvinders krav om menneskerettigheder, opnå ligestilling og forbedre kvinders vilkår.

FN Byen statuerer et grønt eksempel

28. februar 2014
Pressemeddelse

FN Byen er anerkendt for sit engagement i miljømæssig bæredygtighed, og er det første FN-hovedkvarter i verden, der har modtaget den højeste bæredygtighedscertificering LEED’s platin (Leadership in Energy and Environmental Design).

Hvordan skal dagsordenen for bæredygtig udvikling post-2015 finansieres?

24. februar 2014
Pressemeddelse

Hvordan skal dagsordenen for bæredygtig udvikling post-2015 finansieres?
Efter en af FN's mest omfattende verdensomspændende høringsprocesser nogensinde, omhandlende prioriteterne for den næste udviklingsdagsorden, rettes opmærksomheden nu mod det kritiske punkt - implementeringen. Finansieringen af udviklingen er selvfølgelig central i denne diskussion.

Øjeblikke fra Social Media Week i UN City

21. februar 2014
Pressemeddelse

Social Media Week vendte tilbage til København og checkede ind hos FN Byen 19. og 20. februar 2014. Arrangementet bød på to spændende dage med oplæg fra en række interessante personligheder, heriblandt Rufus Gifford, USA's ambassadør i Danmark, og Neal Schaffer, der har skrevet flere bøger om sociale medier og undervist over hele kloden. Her er en samling af de bedste billeder og erindringer fra de to dage:

Pages

Subscribe to Artikler RSS