Tag handling

COVID-19 har ændret vores liv. Den måde, vi arbejder på, den måde, vi interagerer på, den måde, vi handler på. Det kan være et vendepunkt. Lad os gribe øjeblikket og ændre kurs – mod en mere bæredygtig livsstil.

ActNow er en FN’s kampagne, der handler om, hvordan du kan gøre en forskel for klima og bæredygtighed. Enhver kan hjælpe med at begrænse den globale opvarmning og tage os af vores planet. Ved at ændre vores vaner og træffe valg, der har mindre skadelige virkninger på miljøet, kan vi være med til at tackle klimaudfordringerne og skabe en mere bæredygtig verden.

bfgbv

FORANDRINGEN STARTER MED DIG. DOWNLOAD 170 HANDLINGER OG ARBEJD FOR VERDENSMÅLENE HVER DAG.

Start med 10 enkle handlinger!

Vi kan alle leve bæredygtigt og hjælpe med at opbygge en bedre verden for alle. Men det betyder ,at vi skal se på, hvordan vi lever og forstå, hvordan vores livsstilsvalg påvirker verden omkring os. Vi tager hundredtusinder af beslutninger i løbet af vores liv. De valg, vi træffer, og den livsstil, vi lever, har en stor indflydelse på vores planet.

Her er ti enkle handlinger, du kan starte med:

The Lazy Person’s Guide to Saving the World

Udryd ekstrem fattigdom. Bekæmp ulighed og uretfærdighed. Løs klimaforandringer. Pyha. Verdensmålene er vigtige, verdensændrende mål, der kræver samarbejde mellem regeringer, internationale organisationer og verdensledere. Det virker umuligt, at en almindelige borger kan gøre en forskel. Skal du bare give op?

Nej! Forandring starter med dig. Hvert menneske på jorden er en del af løsningen. Heldigvis er der mange super lette ting, vi kan indføre i vores rutiner, som, hvis vi alle gør det, kan gøre en stor forskel.

Tjek et par af de mange ting, du kan gøre for at skabe forandring!

Lær mere om, hvordan du kan få en bæredygtig livsstil


Scroll til toppen