FAQ

Læs venligst nedenstående FAQ inden dit besøg i FN Byen.

Hvis du/I har spørgsmål, som ikke er at finde blandt de ofte stillede spørgsmål nedenunder, venligst kontakt os på visit@uncity.dk.

Hvor er FN Byen og hvordan kommer jeg derhen?
Vi har adresse på Marmorvej 51, 2100 København Ø.

Hvis du/I ankommer i bil, er der mulighed for parkering i P-kælderen mod betaling (24 kr/t kl. 8.00-17.00 – 12 kr/t kl. 17.00-8.00).

Vi opfordrer dig til at bruge offentlig transport. Hvis du/I ankommer med tog, kan I tage S-toget (linje A, B, C, E eller H) til Nordhavn Station og gå derfra (maks. 10 min).

Med offentlig transport tager det omtrent 25 minutter at komme fra Hovedbanegården til FN Byen, mens transporttiden fra Kastrup Lufthavn er omkring 45 minutter.

Hvad skal medbringes ved et besøg?
Da alle gæster skal gennemgå et sikkerhedscheck, bedes I medbringe et billed-ID, eksempelvis pas eller kørekort for at få adgang til FN Byen. Kun registrerede gæster kan få adgang til FN Byen. En deltagerliste skal derfor sendes til denne e-mailadresse senest 5 dage før besøget (du modtager en formular i din bekræftelsesemail).

Hvordan er sikkerhedschecket?
For at få adgang til bygningen skal i gennemgå et sikkerhedscheck lignende det, der findes i en lufthavn. Derfor råder vi jer til at ankomme i god tid, medbringe billed-ID og efterlade alle farlige genstande derhjemme. Det er dog tilladt at medbringe vandflasker. Du har lov til at medbringe vandflasker.

Hvor mange personer kan deltage i et besøg?
I skal minimum være 15 deltagere til alle vores gruppebesøg. I tilfælde af særlige henvendelser opfordrer vi dig til at notere det i formularen. Bemærk venligst at vi forholder os retten til at aflyse besøget, hvis I sender en deltagerliste med mindre end 15 deltagere.

Hvor lang tid tager en rundvisning?
Rundvisningen (inklusiv sikkerhedscheck) tager omkring en time.

Kan jeg tage børn med?
Selvfølgelig – barnevognen skal gennemgå et sikkerhedscheck, men alle børn er velkomne i FN Byen.

Kan jeg købe eller medbringe mad i FN Byen?
Af sikkerhedshensyn er det desværre ikke muligt at medbringe eller købe og spise mad i FN byen.

Kan jeg få adgang til bygningen i en kørestol?
Bygningen er handicapvenlig, og det er muligt at komme ind i bygningen i kørestol. Det er også muligt at deltage i rundvisninger i kørestol.

Hvordan kan jeg besøge FN Byens Gift Shop?
FN Byens Gift Shop er åben fra mandag til fredag kl. 12.00-14.00. Det er til tider muligt at åbne butikken for gæster uden for de officielle åbningstider.


Scroll to Top
Scroll til toppen