UNFPA-kolleger mødes for at forbedre adgangen til prævention

Det kan ofte tage adskillige uger for en forsendelse af prævention at nå frem: Hvordan kan regionale kontorer og landekontorer hjælpe partnere med at medregne dette i deres planlægning? Hvordan kan regionale kontorer og landekontorer understøtte kommunikationen mellem UNFPA’s indkøbsafdeling og subsahariske regeringer?

Disse spørgsmål blev diskuteret på mødet mellem UNFPA-kolleger fra København og det sydøstlige Afrika for at sikre, at UNFPA’s partnerlande modtager de sundhedsartikler, de behøver.

Mere end 225 millioner kvinder, som ønsker at undgå eller udskyde graviditet inden for de næste to år, har ikke adgang til moderne prævention. For at adressere disse udfordringer leverer UNFPA’s indkøbsafdeling sikre og pålidelige produkter til udviklingslandene for at øge den reproduktive sundhed.

UNFPA’s regionsdirektør for det sydøstlige Afrika Dr. Julitta Onabanjo, den regionale ressourcemobiliseringsrådgiver Berangere Boell-Yousfi, og landerepræsentant fra Den Demokratiske Republik Congo Diene Keita fortæller i videoen på engelsk om deres arbejde.

UNFPA har mandat til at arbejde for en verden, hvor enhver graviditet er ønsket, enhver fødsel er sikker, og hvor alle unge har mulighed for at udleve deres potentiale.

 

Læs mere om UNFPA’s arbejde på un.dk/da og i rapporten State of World Population 2015.

 

2017-04-12T14:29:58+00:00