FN Byens nye besøgscenter for skoler er nu åbent!

I dag, 1. maj, åbner FN Byen officielt sit nye besøgscenter for skoler, #UNCity4Schools.

#UNCity4Schools inviterer alle elever fra 1. til 9. klasse på besøg i FN Byen, hvor de både vil få en rundvisning i bygningen og lære om FN’s 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

Besøgende klasser kan vælge mellem seks forskellige temaer for deres besøg, der er tilpasset til de forskellige klassetrin og alle tager udgangspunkt i verdensmålene. Temaerne er klima, fattigdom, sult, mindre ulighed, sikkerhed og fred samt en introduktion til Verdensmålene.

Hvert besøg består af lege og aktiviteter, der giver eleverne indsigt i komplekse globale emner, som de vil få lov til at diskutere, og som lader eleverne gå på opdagelse i sammenhængene mellem de 17 Verdensmål. Nogle elever vil opleve at få tildelt roller, f.eks. som forskellige lande, der alle kæmper om de samme ressourcer, mens andre vil være landmænd, der skal forudsige vejret, mens klimaet forandrer sig.

Alle besøg starter kl. 9.00 eller 10.00 og varer to timer. Der kan bookes besøg og findes mere information på www.un.dk/skoler

For spørgsmål, kontakt kommunikationskoordinator Neeni Lomborg Rasool på neeni.rasool@one.un.org eller Anna Constance Henriksen-Liang på anna.constance@one.un.org

2017-05-16T14:21:40+00:00