FN Byen og Eir Soccer inviterer til Danmarksmesterskabet i FN’s Verdensmål på Ungdommens Folkemøde

Den 7. september udfordrer ti elever fra Rysensteen Gymnasium ti ungdomspolitikere i kampen om Danmarksmesterskabet i FN’s Verdensmål. Fodboldkampen finder sted ved Store Scene på Ungdommens Folkemøde fra kl. 14.30-15.30, hvor hver spiller vil kæmpe for det Verdensmål, som de mener har størst betydning for deres fremtid. Kampen bliver ikke kun afgjort på baggrund af, hvor mange mål holdene scorer, men også på baggrund af, hvor meget larm hvert hold kan lave på Facebook og Instagram op til kampen. Du kan hjælpe dit foretrukne hold på vej ved at like og dele deres indhold med dine venner og kom ud i Søndermarken for at vise din støtte til dit hold og FN’s Verdensmål.

Kampen arrangeres i et samarbejde mellem FN Byen og Eir Soccer. Eir Soccer  har sammen med UNDP, Red Barnet og Danida udviklet et alternativt fodbold VM for kvinder, hvor holdene spiller for Verdensmålene. Seneste Global Goals World Cup turnering var i Nairobi i marts, og den næste turnering vil finde sted i New York i september. Kampen på Ungdommens Folkemøde er baseret på denne originale hybrid mellem aktivisme og sport.

Om Ungdommens Folkemøde

Ungdommens Folkemøde er en demokratisk festival for unge, der afholdes den 7.-8. september 2017 i Søndermarken. Festivalen samler unge i alderen 15-25 på tværs af sociale-, geografiske- og uddannelsesmæssige forskelle med den mission at styrke den demokratiske stemme og det demokratiske engagement blandt unge i Danmark. 75 forskellige organisationer vil være repræsenteret i Søndermarken, og op mod 36 tusinde unge forventes at besøge festivalen i løbet af de to dage. FN Byen vil også være til stede på Folkemødet i vores eget telt, hvor vi byder gæster indenfor til en snak om FN’s arbejde og de 17 Verdensmål. Du kan finde programmet for FN Byens deltagelse samt det samlede program for hele Folkemødet på dette link: http://www.ufm17.dk/

Læs hvilke mål spillerne kæmper ved at trykke på deres billeder

2017-09-14T11:13:36+00:00