Verdensmål i bevægelse

YOUNG og Dansk Skoleidræt er gået sammen om at udbrede kendskabet til verdensmålene gennem leg og bevægelse. Vi har derfor udviklet en masse forskellige aktiviteter og I har nu muligheden for at deltage i en dag med leg, bevægelse og undervisning i verdensmålene.

Vi tilbyder alle 4. – 6. klasser muligheden for at komme på mission for verdensmålene fra den 3. – 7. maj 2021. Det er gratis at deltage og hver klasse deltager blot en enkelt dag.

På dagen vil klassen modtage 45 minutters online undervisning om verdensmålene med særlig fokus på Afskaf fattigdom, Bæredygtig energi, Bæredygtige byer og lokalsamfund, Klimaindsats og Livet i havet. Undervejs i undervisningen vil eleverne blive inddraget i quizzer og afstemninger via deres telefoner, computere eller tablets.
Herefter følger et udendørs, corona-venligt verdensmåls-løb, der faciliteres af klassens egen lærer. Derefter mødes alle deltagerne igen og quizzer mod hinanden (se vejledende program for dagen længere nede).

Gratis sportsudstyr til de første tilmeldte!

Vi tilbyder en udstyrspakke i et begrænset antal til de første klasser, der tilmelder sig! Pakken kommer til at bestå af sportsudstyr pyntet med vores logo til Projekt Verdensmål i bevægelse. Udstyrspakken er selvfølgelig gratis. Man modtager én udstyrspakke per klasse, man tilmelder.

Praktisk information
Vi tilbyder undervisning hver dag i uge 18 (3. – 7. maj). Det er gratis at deltage. Hver klasse skal kun tilmeldes en enkelt dag.

Eksempel på et program for dagen:

Kl. 9:00-9:45: Online undervisning i verdensmålene med FN Byens skoletjeneste, YOUNG.
Kl. 9:45-10:30: Eleverne inddeles i mindre grupper, hvor de udvælger et verdensmål de vil kæmpe for og laver et kampråb.
Kl. 10:30-11:30: Eleverne er ude på Mission Verdensmål.
Kl. 11:30-12:00: Frokostpause.
Kl. 12:00-12:30: Opsamling med quiz online med YOUNG, hvor grupperne dyster mod hinanden.

Tilmelding

Udfyld nedenstående form for at tilmelde din klasse til Verdensmål i bevægelse. Hvis du vil tilmelde mere end én klasse, skal du udfylde formen igen. Husk, at hver klasse kun tilmeldes en enkelt dag.

Det er gratis at deltage.

Når vi har gennemgået din tilmelding vil du modtage en bekræftelse på mail.

Spørgsmål kan rettes til young@uncity.dk


YOUNG
FN Byens skoletjeneste

young@uncity.dk

Scroll til toppen