Jordens dag – undervisningsforløb og webinar i april 2022

Har I nogensinde set en sommerfugls transformation fra larve til sommerfugl? Plantet træer og udforsket naturen omkring jer? Eller bygget redekasser til blåmejsen eller stæren?  

Vær med, når YOUNG og Friluftsrådets Grøn Skole-program sætter fokus på natur og biodiversitet i fejringen af Jordens Dag d. 22. april 2022 for 4.-6. klasser i hele landet!  

Gennem spændende undervisningsaktiviteter og et virtuelt live-event, inviterer vi jeres elever til at udforske naturen omkring dem og være med til at tage handling for Verdensmålene.  

Selve Jordens Dag d. 22. april markerer vi med et stort virtuelt live-event kl. 10-11.

Frem til Jordens Dag d. 22. vil der være mulighed for at gennemføre vores undervisningsaktiviteter, der er bygget op omkring tre spor: Fugle, Træer eller Sommerfugle. I kan selv tilrettelægge, hvor mange aktiviteter I vil udføre, samt hvor mange spor I vil arbejde med op til dagen.  

Aktivitetsplatformen lanceres i starten af det nye år og vil være tilgængelig på hjemmesiden her https://groenskole.dk/om-os/arrangementer/jordens-dag-2022. Alle tilmeldte vil modtage en mail med mere information, når aktivitetsplatformen er åben.  

Tilmeld din klasse allerede nu.  


YOUNG
FN Byen
Marmorvej 51
2100 Copenhagen
E-mail: young@uncity.dk
Scroll til toppen