KATAPULT – Undervisning i Verdensmålene over hele Danmark!

KATAPULT er navnet på det projekt, FN Byens Skoletjeneste, YOUNG, startede ved konferencen af samme navn den 3. juni 2022. Konferencen samlede skoletjenester, kulturinstitutioner, kommunernes pædagogiske centre og bibliotekerne til en dag med fokus på aktiv undervisning i Verdensmålene.

Siden da har vi arbejdet på at skabe et netværk omkring KATAPULT, der kan være med til at fortsætte med at drive undervisning i Verdensmålene frem. Verdensmålsundervisningen er et spændende landskab præget af variation og kreativitet, og på KATAPULT arbejder vi i fællesskab med at få Verdensmålene endnu højere op – helt op på øverste hylde i undervisningen.    

Kort over Verdensmålsundervisning
Nedenstående kort giver et overblik over, hvor i Danmark du kan lære om Verdensmålene. Kortet er under udarbejdelse, og vi tager ikke ansvar for kvaliteten i den undervisning, du modtager.

Nyhedsbrev
Du kan som underviser også skrive dig op til nyhedsbrevet KATAPULT. Nyhedsbrevet udsendes fire gange årligt, og giver overblik over hvilke Verdensmåls-tilbud, der eksisterer, for både førskole, grundskole og ungdomsuddannelser. Du finder opskrivningen herunder.

Sidst opdateret 9. august 2022

De røde ikonerer steder, der tilbyder materiale eller udebesøg.
De blå ikoner er besøgssteder.

Klik på et ikon for at læse mere om stedets tilbud, se priser og hjemmeside.

FN Byens skoletjeneste, YOUNG
www.un.dk/skoler
young@uncity.dk

FN Byen / UN City
Marmorvej 51
2100 København Ø

Scroll til toppen