KATAPULT – Undervisning i Verdensmålene over hele Danmark!

Den 28. september 2023 inviterer FN Byens skoletjeneste, YOUNG, kulturinstitutioner, skoletjenester, pædagogiske centre, bibliotekerne og andre, der arbejder med formidling til en dag med fokus på aktiv undervisning i Verdensmålene. Dagen vil primært bestå af workshops, hvor du som formidler af Verdensmålene vil få inspiration til indhold og metoder fra institutioner, museer, og lignende.

KATAPULT er navnet på det projekt, FN Byens Skoletjeneste, YOUNG, startede ved konferencen af samme navn den 3. juni 2022. Konferencens formål var dengang og nu at drive undervisning i Verdensmålene frem. Verdensmålsundervisningen er et spændende landskab præget af variation og kreativitet, og på KATAPULT arbejder vi i fællesskab med at få Verdensmålene endnu højere op – helt op på øverste hylde i undervisningen.    

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om KATAPULT 2022 her.

Sidst opdateret 7. marts 2023

KATAPULT vil finde sted torsdag den 28. september 2023 i FN Byen i København mellem klokken 9 og 14.

På KATAPULT får du mulighed for at deltage i forskellige worshops i løbet af dagen. Hen over foråret og sommeren vil vi få workshops på plads. Alle deltagere vil få direkte besked på mail, når programmet ligger klart.

Læs mere og tilmeld dig som workshop-vært

Arbejder du med formidling og Verdensmålene til børn og unge i førskole, grundskole eller på ungdomsuddannelserne? Har du lyst til at dele din tilgang med ligesindede?

Tilmeld dig som workshopvært allerede nu. Du kan selv vælge, om din workshop skal vare 30 eller 60 minutter, og om du har lyst til at afholde workshoppen flere gange.   

Der er tilmeldingsfrist den 30. juni 2023.

Læs mere og tilmeld dig som deltager

Det er gratis at deltage i KATAPULT.

Du kan tilmelde dig og dine kollegaer ved at udfylde formen til højre. Din tilmelding bliver håndteret gennem eventbrite.

Hvis du tilmelder kollegaer, er det vigtigt at du udfylder deres navne og e-mailadresser, dels så vi er sikre på, at de får information om eventet og dels så de bliver korrekt registreret i FN Byens sikkerhedscheck.

Læs mere

Som en del af vores arbejde med katault, udarbejder vi et kort, der viser, hvor man kan lære om Verdensmålene i Danmark. Kortet vil både bestå af fysiske og virtuelle steder.

De røde ikoner er steder, der tilbyder materiale eller udebesøg.

De blå ikoner er besøgssteder.

Klik på et ikon for at læse mere om stedets tilbud, se priser og hjemmeside.

Skal I være en del af kortet? Skriv til os på young@uncity.dk

KATAPULT afholdes i FN Byen, Marmorvej 51, 2100 København Ø.

FN Byen ligger cirka 10 minutter til fods fra Nordhavn Station, hvor S-togs linjerne A, B, C og E stopper. Derudover stopper buslinjerne 14 og 23 også ved Nordhavn Station.

Metro-stationen Nordhavn ligger ligeledes cirka 10 minutters gang fra FN Byen.

Der er ikke mulighed for gratis parkering ved FN Byen. Dog findes en parkeringskælder på Marmorvej, med følgende takster:

Mandag - Søndag kl. 07.00 - 17.00: 24,00 kr./time
Mandag - Søndag kl. 17.00 - 07.00: 12,00 kr./time

Alle med interesse i undervisning i og formidling af Verdensmålene til førskole, grundskole og ungdomsuddannelserne kan deltage.

Ved KATAPULT 2022 var deltagerne bl.a. ansatte fra landets biblioteker, skoler, museer, skoletjenester og kommunernes pædagogiske centre.

Det er gratis at deltage i KATAPULT, både som deltager og workshopvært.

 

Der gives ikke honorar til workshop-værter for deres deltagelse.

Der vil blive serveret kaffe, te og frokost.

Frokosten vil være vegetarisk og vegansk. Har du særlige kosthensyn, så kontakt os på young@uncity.dk.

FN Byens skoletjeneste, YOUNG
www.un.dk/skoler
young@uncity.dk

FN Byen / UN City
Marmorvej 51
2100 København Ø

Scroll til toppen