Superhelte redder verden!
motionsdag for indskolingen

FN Byens skoletjeneste, YOUNG, inviterer alle 0.-3. klasser i hele Danmark til en motionsdag for indskolingen!

Vær med den 1. eller 4. juni når vi afholder eventet ‘Superhelte redder verden – leg med Verdensmålene!’, en dag med fokus på Verdensmålene og fysisk aktivitet.

Dagens program består af et webinar på 30 min, en kreativ opgave og et hæfte med fysiske aktiviteter, I laver sammen i klassen inden vi igen mødes online til Verdensmålsyoga.

Aktivitetshæftet byder på 5 aktiviteter med fokus på leg og bevægelse, der kan laves udendørs eller i idrætssalen. Hver aktivitet er relateret til et Verdensmål og giver mulighed for en efterfølgende refleksion med eleverne. Alle aktiviteterne er corona-venlige og det er gratis at deltage (tilmelding nederst på siden).

Gratis pakke med Verdensmåls-gear!

Vi tilbyder en Verdensmålspakke i et begrænset antal til de første klasser, der tilmelder sig! Pakken består blandt andet af en Verdensmåls-bold og andet udstyr pyntet med Verdensmålene.

Se her, hvordan det så ud, da 9.000 elever fra mellemtrinnet deltog i et lignende event i starten af maj 2021.
Program for dagen

Kl. 8:30-9:00 Online undervisning i Verdensmålene.

Kl. 9:00-10:30 I arbejder med kreativ opgave og hæftet med fysiske aktiviteter. I har også tid til pause og formiddagsmad.

Kl. 10:30-11:00 Verdensmåls-yoga og afslutning.

I er velkomne til at sende billedet af klassens tegninger eller jeres dag til os på young@uncity.dk.

Tilmeld jer nederst på siden.

Tilmelding

Udfyld nedenstående form for at tilmelde din klasse til ‘Superhelte redder verden: Motionsdag for indskolingen’.

Hvis du vil tilmelde mere end én klasse, skal du udfylde formen igen. Husk, at hver klasse kun tilmeldes én enkelt dag. Det er gratis at deltage.

Når vi har gennemgået din tilmelding vil du modtage en bekræftelse på mail. Der kan gå op til 5 hverdage, før du modtager en bekræftelse. Hold øje med dit spamfilter.

Spørgsmål kan rettes til young@uncity.dk

YOUNG
FN Byens skoletjeneste

young@uncity.dk

Scroll til toppen