Earth Day, eller Jordens dag, er en mærkedag, som blev startet den 22. april 1970 i USA. Jordens dag er en af FN’s mærkedage og er blevet fejret samme dag hvert år siden dengang i 1970.

Formålet med mærkedagen er at gøre opmærksom på verdens miljøproblemer.

JORDENS DAG 2023

Har I nogensinde set en sommerfugls transformation fra larve til sommerfugl? Plantet træer og udforsket naturen omkring jer? Eller bygget redekasser til blåmejsen eller stæren?  

Vær med, når YOUNG og Friluftsrådets Grøn Skole-program sætter fokus på natur og biodiversitet i fejringen af Jordens dag d. 20. april 2023 for 4.-6. klasser i hele landet!  

Gennem spændende undervisningsaktiviteter og et virtuelt live-event, inviterer vi jeres elever til at udforske naturen omkring dem og være med til at tage handling for Verdensmålene.  

Frem til Jordens dag vil der være mulighed for at gennemføre vores undervisningsaktiviteter, der er bygget op omkring tre spor: Fugle, Træer eller Sommerfugle. I vælger et spor, når I tilmelder jer Jordens Dag 2023 i formen til højre.

Alle tilmeldte vil modtage en mail med mere information, når aktivitetsplatformen med undervisningsaktiviteter tilknyttet de tre spor er åben.

YOUNG
FN Byen
Marmorvej 51
2100 København Ø
E-mail: young@uncity.dk
Scroll til toppen