BOOK WEBINAR

Verdensmålene er hele verdens plan, der skal sikre, at vi passer godt på vores planet og på os mennesker, der bor her.  

Vi tilbyder fem forskellige temaer for online undervisningen. Læs mere om de forskellige temaer herunder.

Fælles for al online undervisningen er dog, at eleverne får indblik i, hvad FN egentlig er for noget, hvorefter vi bevæger vi os gennem verdensmålene og slutter ved hverdagsaktiviteter, som eleverne selv kan gøre, for at hjælpe med at nå Verdensmålene inden år 2030. Vi bruger et interaktivt værktøj, som giver eleverne mulighed for at stille spørgsmål, deltage i quizzer og afstemninger og få deres mening hørt undervejs.

Du finder praktiske oplysninger nederst på siden.

Alle Verdensmål


Læs mere
Gennem diskussioner og quizzer opnår eleverne viden om alle verdensmålene, hvor de er kommet fra, hvordan de hænger sammen og hvorfor de er vigtige og relevante – selv for os i Danmark. Undervisningen vil inkludere øvelser, der giver forståelse for hvad bæredygtig udvikling er.

Sundhed og trivsel


Læs mere
I webinaret om sundhed og trivsel kan I lære om, hvem WHO er og hvad de laver, hvilke Verdensmål, der handler om sundhed, hvad immunisering er og hvordan vacciner hjælper. Eleverne vil desuden berøre emner såsom vaccineskepsis og andre udfordringer for udbredelse af vacciner.

Mindre ulighed


Læs mere
Temaet om mindre ulighed vil gennem forskellige aktiviteter og oplæg introducere og beder eleverne forholde sig til forskellige former for ulighed, såsom økonomisk, politisk, kulturel og social ulighed. Derudover får eleverne et opdateret syn på den økonomiske ulighed i verden.   

Klima


Læs mere
I undervisningen dykker vi ned i verdensmålet “Klimaindsats”, hvor eleverne vil opnå viden om årsagerne til samt konsekvenserne af klimaforandringer, og hvordan folk forskellige steder på planeten påvirkes af disse forandringer. 

Introduktion til FN


Læs mere
Efter anden verdenskrig var der behov for samarbejde, både for at undgå flere destruktive verdenskrige og for at genopbygge de mange ødelagte samfund. Gennem dette webinar dykker vi ned i FN’s historie, hvordan FN er opbygget samt hvordan FN organisationer hjælper mennesker rundt omkring i verden. 

Du forespørger om webinar ved at skrive til os om dine ønsker til tidspunkt og tema på young@uncity.dk.

Praktiske oplysninger 

Teknik:

  • Webinaret afvikles gennem Microsoft Teams, som alle bruge, selvom man ikke har en konto. Når I har booket et webinar vil I få tilsendt en guide til Teams.
  • Webinaret kan afholdes via et smartboard i klassen, ellers skal eleverne skal have adgang til en computer eller iPad samt adgang til internet. 
  • Vi bruger et interaktivt værktøj, hvor eleverne får mulighed for at deltage i quizzer og afstemninger. Eleverne bør derfor have en mobiltelefon/tablet til rådighed. 
  • Såfremt I har ønsker eller kommentarer kan de tilføjes i slutningen af booking-processen. 

Målgruppe:  

  • 4.-9. klasse 

Tidspunkt og varighed:  

  • Vi tilbyder online undervisning mellem kl. 9.00-13.00. Webinaret varer 40 minutter.
YOUNG
FN Byen
Marmorvej 51
2100 Copenhagen
E-mail: young@uncity.dk
Scroll til toppen