BOOK WEBINAR

Verdensmålene er hele verdens plan, der skal sikre, at vi passer godt på vores planet og på os mennesker, der bor her.  

Gennem webinaret får eleverne indblik i, hvad FN egentlig er for noget og derefter bevæger vi os gennem verdensmålene og slutter ved hverdagsaktiviteter, som eleverne selv kan gøre, for at hjælpe med at nå verdensmålene inden år 2030. Vi bruger et interaktivt værktøj, hvor eleverne får mulighed for at stille spørgsmål, deltage i quizzer og afstemninger og få deres mening hørt. 

Alle Verdensmål


Læs mere
Gennem diskussioner og quizzer opnår eleverne viden om alle verdensmålene, hvor de er kommet fra, hvordan de hænger sammen og hvorfor de er vigtige og relevante – selv for os i Danmark. Undervisningen vil inkludere øvelser, der giver forståelse for hvad bæredygtig udvikling er, samt viden om hvad FN gør.

Mindre ulighed


Læs mere
Temaet om mindre ulighed vil gennem forskellige aktiviteter og oplæg introducere eleverne for diverse problemstillinger knyttet til økonomisk ulighed. Eleverne vil få indblik i både problemstillingerne i verdensmålene samt, hvordan FN fungerer i praksis.   

Klima


Læs mere
Gennem undervisningen får eleverne et indblik i hvad FN egentlig er for noget og derefter dykker vi ned i verdensmålet “Klimaindsats”, hvor eleverne vil opnå viden om drivhusgasser, klimaforandringer og hvordan folk forskellige steder på planeten påvirkes af disse forandringer.  

Introduktion til FN


Læs mere
Efter anden verdenskrig var der behov for samarbejde, både for at undgår flere destruktive verdenskrige, og for at genopbygge de mange ødelagte samfund. Gennem dette webinar dykker vi ned i FNs historie, hvordan FN er opbygget, samt hvordan FN organisationer hjælpe mennesker rundt i verden. 

Praktiske oplysninger 

Teknik:

  • Webinaret afvikles gennem Microsoft Teams, som alle kan bruge selvom man ikke har en konto. Når I har booket et webinar vil I få tilsendt en guide til Teams.
  • Webinaret kan afholdes via et smartboard i klassen, ellers skal eleverne skal have adgang til en computer eller iPad samt adgang til internet. 
  • Vi bruger et interaktivt værktøj, hvor eleverne får mulighed deltage i quizzer og afstemninger. Eleverne bør derfor have en mobiltelefon/computer til rådighed. 

Målgruppe:  

  • 4.-9. klasse 

Tidspunkt og varighed:  

  • Vi tilbyder online undervisning mellem kl. 9.00-13.00. Webinaret varer 40 minutter
YOUNG
FN Byen
Marmorvej 51
2100 Copenhagen
E-mail: young@uncity.dk
Scroll til toppen