Invitation – Lancering af Human Development Report 2016

FN’s Udviklingsprogram UNDP og Udenrigsministeriet inviterer til lancering og præsentation af UNDP’s Human Development Report 2016 ved Assisterende FN Generalsekretær/UNDP Assisterende Direktør Jens Wandel, med efterfølgende reflektioner fra Udenrigsministeriets Direktør for Udviklingspolitik Martin Bille Hermann, og Soraya Ramoul, Direktør i Novo Nordisk.

Gennem de sidste to årtier har fremskridt i menneskelig udvikling været større end nogensinde tidligere. Men udviklingen er desværre ikke kommet alle til gode. Hvem er blevet ladt i stikken og hvorfor? Det stiller årets rapport skarpt på.

UNDP’s Human Development Report 2016 analyserer, hvorfor nogle grupper er dårligere stillet end andre, og identificerer de barrierer, der skal overkommes for at opnå bæredygtig menneskelig udvikling for alle. Rapporten ser ligeledes på, hvad samfund kan gøre for at fremme en menneskelig udvikling, der kommer alle til gode. Endelig leverer rapporten en række policy anbefalinger på det nationale plan, og ser på måder, hvorpå de internationale udviklingsaktører – og særligt det multilaterale system – kan blive mere effektiv i kampen for at nå alle.

Lanceringen finder sted tirsdag den 21. marts 2017, kl. 14:30-16:15

Tilmelding via http://HDR2016.eventbrite.com

Arrangementet vil foregå på engelsk.

2017-04-12T14:24:40+00:00