Game of Thrones stjernen og UNDP Goodwill Ambassadør Nikolaj Coster-Waldau skal være dommer i kvindernes Global Goals World Cup i kampen for de 17 verdensmål, som afholdes i Nairobi.

Hvem deltager? Den danske skuespiller og stjerne fra HBO’s Game of Thrones og UNDP Goodwill Ambassadør, Nikolaj-Coster-Waldau;  Fortaler for de unge  i Uganda, Nobels Fredspris nomineret og FN’s verdensmålsambassadør for fred, Victor Ochen; Danmarks Udviklingsminister Ulla Tørnæs og Irakisk-fødte Ihan Hayda, som er trommer og medlem af det danske band L.I.G.A.

Hvad? Nikolaj Coster-Waldau, skuespiller og bedre kendt som Jamie Lannister i Game of Thrones serien vil være dommer i den kvindelige fodboldturnering, som har de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling som tema. Turneringen foregår i Nairobi, Kenya.

Den regionale turnering er arrangeret af UNDP, Eir-Soccer, den danske Ambassade i Narobi, Safaricom og Red Barnet. Turneringen samler 24 passionerede kvindehold, der vil dyste om en finaleplads i Global Goals Final i New York til september 2017.

Nikolaj Coster-Waldau er UNDP’s seneste goodwill ambassadør og glæder sig til at fløjte til kamp for fattigdom ved at støtte de 17 verdensmål vedtaget af verdens ledere, for at bekæmpe de største globale  udfordringer inden 2030. Målene er også kendt som de Bæredygtige Udviklingsmål og har til formål at skabe en fælles vision om at gøre fattigdom, ulighed og klimaforandringer til fortid.

2017-04-12T14:24:56+00:00